Spaghete cu vinete, roșii și burrata - Una din cele mai bune rețete de spaghetti

Spaghete cu vinete, roșii și burrata - Una din cele mai bune rețete de spaghetti

Cină 02 septembrie 2018
2 p
Porții
20 m
Timp preparare
20 m
Timp gătire
40 m
Gata în
Bucătărie: Italian
Categorie: Cină
Grad dificultate: Ușor
Pastele, unul din ingredientele cu care poți sa faci ce vrei și ce îți dorește inima, de la paste dulci, cu carne, cu legume, cu peste, cu aproape orice. Astăzi mi-am propus să vă aduc în atenție Spaghete cu vinete, roșii și burrata - Una din cele mai bune rețete de spaghetti. Nu este nevoie sa fii vreun personaj marcant al gastronomiei ca sa faci o porție de paste gustoase și de ce nu să și arate bine. Dacă respecți câțiva pași nu au cum sa nu îți iasă, să le fierbi cu un minut mai puțin și neaparat sa le finalizezi in sos. Mai poți încerca și rețeta de piept de pui cu paste și legume în stil chinezesc, o rețetă rapidă gata in numai 15 minute. Sau pastele cu pui, bacon și cașcaval la cuptor, rețetă pe care o găsești aici:

E suficient sa îți pui imaginația la încercare și să dai frâu liber gustului ales de tine sau încearcă aceasta reteta de paste italienești cu un gust bogat, aromate și ideale pentru orice oaspete.

Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Cum să faci Spaghete cu vinete, roșii și burrata - Una din cele mai bune rețete de spaghetti
Ingrediente
  • 200 g spaghete
  • 400 g vinete
  • 1 ceapă mică
  • 2-3 căței de usturoi
  • 70 ml ulei măsline
  • O cutie de roșii cuburi în bulion
  • O mâna de busuioc
  • 1 buc burrata de 250 g sau 2 mai mici
  • Sare și piper după gust
Step by step method
1
Curățăm ceapa și usturoiul și le tocăm mărunt.
Le punem la călit in uleiul de măsline cu puțină sare se se înmoaie. Când s-a înmuiat adăugăm vinetele tăiate cubulețe de 1/1 cm. Le lăsăm să se călească și să se înmoaie la foc mic. Adăugăm roșiile în bulion, sare și piper după gust și busuioc
2
În timp ce se fac vinetele punem o oală cu apă și sare pentru spaghete. Le fierbem cu un minut mai puțin decât scrie pe ambalaj, pentru că le vom finaliza în sos.
După ce au fiert pastele, le adăugăm în sos și mai fierbem un minut după care le vom servi cu burrata deasupra, frunze de busuioc și piper proaspăt râșnit.
3
Simplu, nu-i așa?! Dacă și voi sunteți de acord atunci sunt convins că deja v-ați apucat de treabă, iar acum nu îmi rămâne decât să vă urez poftă bună!
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Rețete asemănătoare
File de cod negru în crustă de verdețuri la cuptor
File de cod negru în crustă de verdețuri la cuptor Cea mai simplă și mai rapidă rețetă, File de cod negru în crustă de verdețuri la cuptor. Un preparat foarte...
Tochitură de pui cu ciuperci și bacon
Tochitură de pui cu ciuperci și bacon Poate sună prea diferit, dar aceasta tochitură de pui cu ciuperci și bacon este de-a dreptul o mâncare spectaculoasă, atât din punct de...
Drob de spanac cu năut și mozzarela
Drob de spanac cu năut și mozzarela Eu acest drob de spanac cu năut și mozzarela, mai degrabă l-as denumi chec. Poate pentru simplul fapt că l-am copt într-o tavă...