Sos Marinara

Sos Marinara

Sosuri 18 noiembrie 2018
5 m
Timp preparare
10 m
Timp gătire
15 m
Gata în
Bucătărie: Mediteraneana
Categorie: Sosuri
Grad dificultate: Ușor

Sos Marinara

Nici nu apuci să îi spun numele și este gata, asta așa că timp de lucru, dar dacă vine vorba de gust... nu îmi găsesc cuvintele!  Ușor picant, dulce, acrișor, este un sos de roșii  ideal pentru orice, paste, chiftele, chiar și pentru cei care țin post alături de o turtă țărănească și de ce nu și pentru pizza.  Odată trebuie să îl încerci și cusingurabtabte vei îndrăgosti de el. Simplu de făcut cu ingrediente la îndemâna oricui, cu siguranță îi va reuși și celui mai neîndemânatic într-ale bucătăriei!  Ingrediente sos marianara: 
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1-2 căței de usturoi
  • 1 lingură de zahar brun
  • 2 linguri de frunze proaspete de oregano sau 1 de uscat
  • Fulgi de chilli după gust
  • Sare după gust
  • Câteva frunze de busuioc
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 1 conservă de roșii în bulion
Mod de preparare Sos Marinara:  Punem uleiul într-o crăticioară, adăugăm usturoiul tocat mărunt, îl călim pentru câteva secunde.  Adăugăm restul ingredientelor. Fierbem 3-4 minute și este gata.  Simplu, rapid și gustos! Spor la treabă și poftă bună! 
Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Galerie
Rețete asemănătoare
Dressingul fermierului - Ranch Sauce
Dressingul fermierului - Ranch Sauce Dressingul Fermierului - Ranch Sauce, unul din cele mai populare și mai renumite sosuri americane. Nu vă imaginați că este vreun sos pretențios si cu...
Sos Bolgnese de post
Sos Bolgnese de post V-ați gândit vreodată să faceți sos bolognese de post - vegan? Ei uitați acum aveți ocazia cu o rețetă super simplă și cu ingrediente comune pentru...
Gremolata - Sos de pătrunjel cu lămâie și usturoi
Gremolata - Sos de pătrunjel cu lămâie și usturoi Dacă tot vine primăvara vă propun un sos acrișor, aromat dar si foarte gustos, gremolata sos de pătrunjel cu lămâie și...