Sandwich Club, micul dejun de Business Class

Sandwich Club, micul dejun de Business Class

Mic dejun 24 noiembrie 2018
2 p
Porții
10 m
Timp preparare
10 m
Timp gătire
20 m
Gata în
Bucătărie: Americana
Masă a zilei: Mic dejun
Grad dificultate: Ușor

Sandwich Club, micul dejun de Business Class

Acest tip de sandwich pe care vi-l propun astăzi l-am gustat pentru prima oară la bordul unui avion. Era în meniul Business Class, se numea Vegetarian Club Sandwich și era servit alături de niște chipsuri sărate de cartofi. Mi-am pus amprenta asupra rețetei, așa că acum vă pot prezenta sunt sandwich minunat, cu ou, bacon, șuncă de pui, roșii, salată și un sos delicios. Pe scurt, un mic dejun complet, ușor de preparat și mai ales de savurat! Vă invit și pe voi să încercați experiența Business Class în propria bucătărie.
 
Ingrediente Sandwich Club, micul dejun de business class:
  • 6 felii de pâine toast
  • 3-4 frunze de salată
  • 6 felii de șuncă
  • 4 felii de bacon
  • 1 roșie mai mare sau 2 mai mici
  • 100 g de cașcaval (cheddar, mozzarella etc)
  • 2 ouă
  • 50 g maioneză
  • 30 g muștar
  • Ulei pentru prăjit ouăle
  • Sare și piper după gust
 
Mod de preparare Sandwich Club, micul dejun de business class: 
 
Prăjim feliile de bacon, ouăle și feliile de pâine.
Amestecăm maioneza cu muștarul.
 
Tăiem felii roșiile, spălăm frunzele de salată și le ștergem cu un șervet de bucătărie, radem cașcavalul pe răzătoarea cu ochiuri mari.
 
Ungem o felie de pâine cu amestecul de maioneză cu muștar. Punem jumătate din frunzele de salată și feliile de șuncă. A doua felie de pâine pe care o adăugăm o ungem pe ambele părți cu același sos, peste care presărăm o pătrime din cașcavalul răzuit, iar apoi urmează feliile de roșii și oul prăjit. În continuare adăugăm din nou o pătrime din cașcaval și felia de pâine rămasă, unsă pe o singură parte cu amestecul de maioneză cu muștar. Facem la fel și cu celalalt sandwich. 
 
Împărțim vizual sandwichul in 4, pe diagonală sau în formpă de pătrat și înfingem bețele de frigărui. 
 
 
Tăiem sandwichul astfel încât să obținem 4 pătrate sau 4 triunghiuri egale, cu ajutorul unui cuțit cu dinți, de pâine.
 
Servim alături de salata și roșiile rămase, sau alături de niște cartofi prăjiți sau preparați la cuptor.
Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Rețete asemănătoare
Ceai de cătină cu miere și ghimbir
Ceai de cătină cu miere și ghimbir Planta miraculoasă, cătina ale cărei frunze, flori, semințe și fructe sunt folosite ca remediu Naturist de mii de ani. Este însă mai cunoscută...
Burek rulat cu brânză feta
Burek rulat cu brânză feta Cu siguranță cel mai bun Burek rulat cu brânză feta făcut cu foi făcute în casă. Destul de ușor de făcut, cu ingrediente putine și...
Hummus de fasole roșie cu avocado și chimichurri
Hummus de fasole roșie cu avocado și chimichurri Azi facem un   Hummus de fasole roșie cu avocado și chimichurri. Gustos, sănătos și foarte ușor de făcut din numai câteva ingrediente....