Rulada de biscuiti cu crema de branza, banane si capsuni, fara coacere

Rulada de biscuiti cu crema de branza, banane si capsuni, fara coacere

Desert 06 mai 2018
10
Porții
40 m
Timp preparare
5 m
Timp gătire
45 m
Gata în
Bucătărie: Romaneasca
Categorie: Desert
Grad dificultate: Ușor
Bine v-am regasit dragii mei prieteni! Sambata este una din zilele in care musai, fara doar si poate trebuie sa fac si bineintels sa mananc ceva dulce, asa ca nici de data asta nu am ratat ocazia de a incropi ceva. Eram la mama, cand dintr-o data incep, cam ca de fiecare data sa cotrobai :)) prin frigider si camara sa vad ce mai este nou, cand deodata gasesc niste biscuiti, crema de branza, banane, capsuni si o caserola mica de mix de seminte cu fructe uscate. Parca ceva imi spunea ca trebuie sa reusesc sa fac ceva bun cu ele, asa ca m-am apucat de treaba si uite-asa a iesit minunata rulada de biscuiti cu banane si capsuni.
Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Cum să faci Rulada de biscuiti cu crema de branza, banane si capsuni, fara coacere
Ingrediente
Rulada de biscuiti cu crema de branza, banane si capsuni
  • Biscuiți simpli petit beure 250 g
  • Frișcă naturală 500 ml
  • Crema de brânza 500 g
  • Zahăr 120 g
  • Mix de seminte (alune de pădure, nuci, migdale, etc) 100 g
  • Fructe deshidratate (merisoare, stafide, cocos, ananas, etc 100g
  • Gelatina 10 g
  • Apa 100 ml
  • Banane 2 buc
  • Căpșuni cu tot cu codița 6-7 buc
Pas cu pas
1
Tocam grosier cu un cuțit semințele și eventual fructele deshidratate dacă sunt caise/ ananas
2
Punem gelatina intr-un bol cu apa și o lăsam 10 minute sa se hidrateze , apoi pe bain marin puțin cât sa nu mai aibe cocoloașe
3
Batem cu un robot de Bucătărie frișca cu zaharul, dar cu mare atenție (eu era cât pe aici sa o fac unt) Adăugăm in crema de brânza 1/4 din frișca și gelatina și amestecam ușor cu o paleta, pana se încorporează și se omogenizează , apoi o adăugăm la frișca și o omogenizam din nou.
4
Crema ar trebui sa arate asa, sa nu fie nici prea vartoasa, dar nici sa curga.
5
Pe o folie întindem jumătate din biscuiți peste care ungem 1/4 din crema.
6
Presăram jumătate din fructele și semințe apoi netezim, rulam ușor, stragem bine in folie și dam la rece. Repetam operația și pentru cea dea doua Rulada. (Lăsam câteva seminte și fructe pentru decor)
7
Asa arata dupa ce am rulato si am strans bine folia.
8
După o jumătate de ora le scoatem afara din folie și le ungem cu crema de brânza, presaram din amestecul de seminte cu fructe ce ne-a rămas și dam la rece pentru o ora, cel puțin.
Decoram cu banane și căpșuni după imaginație, dați din nou la rece pentru doua ore și apoi puteți servi!
Pofta buna!
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Rețete asemănătoare
Fursecuri fragede cu marțipan
Fursecuri fragede cu marțipan De departe unii din cei mai buni biscuiți pe care i-am făcut în ultima vreme, aromați și fragezi de se topesc în gură cu multe migdale...
Prăjitură ungurească cu mac
Prăjitură ungurească cu mac Simplă, dar gustoasă și ușor de preparat, mai ales pentru iubitorii de mac ca mine. Foi fragede cu unt și untură cu umplutură generoasă de mac...
Prăjitura Soso cu vanilie, zmeură și ciocolată
Prăjitura Soso cu vanilie, zmeură și ciocolată  O bunătate ieșită din comun, combinație mai bună și mai potrivită decât zmeura cu vanilie și ciocolată nu cred să existe, așa cum...