Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon

Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon

Rețete Cu Carne 27 februarie 2021
12 p
Porții
10 m
Timp preparare
70 m
Timp gătire
80 m
Gata în
Bucătărie: Romaneasca
Masă a zilei: Gustari
Grad dificultate: Ușor

Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon

Întotdeauna când ești în până de idei pentru o gustare, o Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon te va scoate din impas, este atât de gustoasă și se face atât de ușor încât pregătirea ei durează doar 5 minute, de restul se ocupă cuptorul.

Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon

Este atât de simplă și de rapidă, ca să nu mai spun cât de gustoasă și de ce nu și foarte aspectuasă încât și cel mai neîndemânatic într-ale bucătăriei ar putea să o pregătească fără nici un fel de impediment!

De obicei eu o fac atunci când am musafiri, arată bine pe platou și este apreciată parcă mai mult decât orice alt aperitiv.

Se poate servi și caldă alături de un piure de cartofi sau o salată, dar să nu mai lungim foarte mult vorba și să ne apucăm de treabă!

Rămâneți alături pentru lista ingredinetelor, dar și a modului simplu de preparare!

Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon

Pentru multe alte rețete cu sau fără carne ori preparate de post  și multe altele, găsiți în secțiunea gustări, click aici sau pe fotografie.

C8514272-7D54-4A48-BAA2-62D97C2FFB0A.jpeg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum se face Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon?

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocată de porc
  • 2 ouă
  • 150 g cașcaval tăiat cuburi
  • 100 g măsline verzi
  • 1 ardei capia tăiat cuburi
  • 1 legătură de mărar/ pătrunjel după cum vă place
  • 300 g bacon crud uscat feliat
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.

Punem carnea tocată într-un castron alături de cele 2 ouă crude, măsline, cașcaval, ardei capia, mărarul tocat și condimentele.  Amestecăm bine și dăm deoparte.

Punem toate i gredientele

Tapetăm o tavă de chec de 25/10 cm cu felii de bacon.

Tapetam tava

Punem compoziția de carne tocată pe fundul tăvii, apăsăm bine să umplem goluri de aer și dăm forma unui cozonac gata crescut

Umplem rulada

Venim si învelim cu marginile baconului rămas în exterior și băgăm capetele în interiorul tăvii. 

Invelim Rulada

Dăm la cuptorul preîncălzit 1 oră și 10 minute.

Rulada coaptă

Mai simplu și mai rapid de atât nici că se poate! Dar nu vă mai rețin, nu de alta, dar rulada mea s-a temperat și nu mai am răbdare! Așadar vă doresc spor la treabă și poftă bună!

Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon
Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Rețete asemănătoare
Friptură de curcan cu gutui la tavă
Friptură de curcan cu gutui la tavă De departe una din cele mai bune și mai gustoase fripturi de sezon aș putea spune. Gust Sărat, dulce, acrișor o combinație excelentă!...
Sărmăluța Uriașă
Sărmăluța Uriașă Pentru că planul de acasă nu se prea potrivește cu cel din târg înloc de câteva sarmale am făcut sărmăluța Uriașă. Nici nu apuc să spun tot cuvântul...
Pui umplut cu clătite a la Joana
Pui umplut cu clătite a la Joana Acest pui umplut cu clătite a la Joana își merită absolut tot efortul! Pe lângă că este foarte spectaculos, este și extrem de...