Pulpe de curcan cu miere, ghimbir și coriandru

Pulpe de curcan cu miere, ghimbir și coriandru

Cină 24 mai 2018
2
Porții
15 m
Timp preparare
60 m
Timp gătire
75 m
Gata în
Bucătărie: Chinezeasca
Masă a zilei: Prânz
Grad dificultate: Ușor
Sunt pur și simplu îndrăgostit de aceasta reteta de curcan cu miere și ghimbir, pe care am făcut-o de atâtea ori și credeți-ma ca este extraordinara. Ingredientele sunt la îndemâna oricui, nivelul de dificultate fiind foarte ușor si timpul de gătire relativ scurt, vor face ca aceasta reteta sa intre in preferințele dumneavoastră.
Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Cum să faci Pulpe de curcan cu miere, ghimbir și coriandru
Ingrediente
  • 2 pulpe superioare de curcan cu os și piele
  • 1 cm de Ghimbir
  • 1 lingurița de coriandru boabe râșnit
  • 3-4 căței de usturoi
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri sos soia
  • Câteva frunze de coriandru
  • 1 fir de ceapa verde
  • Sare și piper după gust
Step by step method
1
Spălam pulpele de curcan cu apa rece și le tapetat cu un șervet de Bucătărie. Le crestăm in 3-4 locuri și le punem intr-un castron cu Ghimbirul tocat mărunt, usturoiul tocat mărunt, boabele și frunzele de coriandru, mierea, sarea, piperul și sodiul de soia. Le lăsam 2-3 ore sa se marineze.
2
Le punem intr-o tava tapetata cu hârtie de copt și le dam la cuptor la 180 de grade Celsius pentru o ora.
3
Dupa ce le scoatem de la cuptor, presaram ceapa verde taiata si coriandru frunze. Eu le-am asezonat cu un piure de cartofi dulce simplu cu unt și usturoi copt. Merg foarte bine și cu un piure de cartof, un cartof la cuptor, cu orez și chiar cous cous.
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Rețete asemănătoare
File de cod negru în crustă de verdețuri la cuptor
File de cod negru în crustă de verdețuri la cuptor Cea mai simplă și mai rapidă rețetă, File de cod negru în crustă de verdețuri la cuptor. Un preparat foarte...
Tochitură de pui cu ciuperci și bacon
Tochitură de pui cu ciuperci și bacon Poate sună prea diferit, dar aceasta tochitură de pui cu ciuperci și bacon este de-a dreptul o mâncare spectaculoasă, atât din punct de...
Drob de spanac cu năut și mozzarela
Drob de spanac cu năut și mozzarela Eu acest drob de spanac cu năut și mozzarela, mai degrabă l-as denumi chec. Poate pentru simplul fapt că l-am copt într-o tavă...