Pulled pork cu salată Coleslaw in Lipie de kebab

Pulled pork cu salată Coleslaw in Lipie de kebab

Rețete Cu Carne 13 iulie 2020
4 p
Porții
40 m
Timp preparare
240 m
Timp gătire
280 m
Gata în
Bucătărie: Americana
Grad dificultate: Medium

Pulled pork cu salată Coleslaw in Lipie de kebab

Dacă nu cel mai bun, printre cele mai bune rețete de Pulled pork cu salată Coleslaw in Lipie de kebab

Ai încercat măcar o dată să gătești la temperatură mică și timp îndelungat?! Dacă da, atunci știi ce înseamnă bunătatea, savoarea și frăgezimea fripturilor gătite lent.

Acest burger cu pulled pork, sos barbeque și salată Coleslaw este o rețetă tipic americană, care mai nou face furori și pe la noi. Și da pot spune că eu sunt îndrăgostit de această varianta de burger cu pulled pork, sos barbeque și salată Coleslaw cu mere verzi și varză roșie. 

Îmi asum acest păcat și recunosc că niciodată nu mă satur dintr-un burger, nici măcar din doi și mănânc până nu mai știu de mine. 😂😂😂

Este foarte ușor de pregătit acest burger cu pulled pork, sos barbeque , timpul de preparare fiind unul mai îndelungat însă vă asigur că merită fiecare secundă de așteptare.

Rămâneți alături pentru lista ingredientelor dar și modul de preparare.

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum se faci cel mai bun Pulled pork cu salată Coleslaw in Lipie de kebab

Ingrediente: 

Mod de preparare: 

Preîncălzim cuptorul la 160 de grade Celsius.

Tapetăm o tavă de cuptor cu hârtie de copt.

Pentru început vom amesteca într-un castronel toate condimentele.

8B76AE25-B6CF-453B-A59C-0A71A81CD80D.jpeg

Distribuim uniform condimentele peste bucata de carne. O punem într-o tavă care să permită acoperirea cu un capac. O acoperim cu hârtie de copt, adăugăm vinul, punem capacul și o băgăm la cuptor pentru 4 ore, verificând la fiecare oră dacă mai avem lichid în tavă. Dacă cumva vinul s-a evaporat mai adăugăm puțină apa, atât cât să nu fie nevoie să băltească.

2E2275C6-21DB-4830-8ADB-FB94A05FFB37.jpeg

Scoatem friptura de la cuptor, o lăsăm să se tempereze după care rupem fâșii de carne de-alungul fibrei.

Turnăm sosul barbeque peste carne, amestecăm bine și o dăm la cuptor pentru 3-4 minute la 200 de grade, atât cât să se încălzească.

Tăiem Lipia în două, punem carnea su sosul barbeque, salata Coleslaw și Opțional putem pune deasupra câteva felii de ceapă roșie, după gust.

Mai simplu și mai gustos de atât nu cred că se poate, atât că durează ceva mai mult însă răbdarea vă va fi răsplătită cu un burger delicios, sos barbeque și salată Coleslaw cu mere verzi si varză roșie, de zile mari.

Spor la treabă și poftă bună!!

Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Galerie
Rețete asemănătoare
Friptură de curcan cu gutui la tavă
Friptură de curcan cu gutui la tavă De departe una din cele mai bune și mai gustoase fripturi de sezon aș putea spune. Gust Sărat, dulce, acrișor o combinație excelentă!...
Sărmăluța Uriașă
Sărmăluța Uriașă Pentru că planul de acasă nu se prea potrivește cu cel din târg înloc de câteva sarmale am făcut sărmăluța Uriașă. Nici nu apuc să spun tot cuvântul...
Pui umplut cu clătite a la Joana
Pui umplut cu clătite a la Joana Acest pui umplut cu clătite a la Joana își merită absolut tot efortul! Pe lângă că este foarte spectaculos, este și extrem de...