Piept de curcan cu sos de ciuperci și parmezan, cremos și gustos

Piept de curcan cu sos de ciuperci și parmezan, cremos și gustos

Cină 22 iunie 2018
2
Porții
10 m
Timp preparare
10 m
Timp gătire
20 m
Gata în
Bucătărie: Franceză
Categorie: Cină
Grad dificultate: Ușor
Moale, fraged și gustos! Una din cele mai simple și rapide metode de a găti pieptul de curcan! Iar alături de niște cartofi noi copți, un orez sau chiar paste, vor face ca prânzul sau chiar cina sa fie gata in numai 20 de minute.
Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Cum să faci Piept de curcan cu sos de ciuperci și parmezan, cremos și gustos
Ingrediente
  • 350 g piept de curcan
  • 50 g faina
  • 50 ml ulei
  • 100 g Ciuperci champignon
  • 100 g hribi sau altfel de ciuperci
  • 1-2 căței de usturoi
  • 200 ml smântâna de gatit
  • 2-3 linguri parmezan
  • 1 legătura de pătrunjel
Step by step method
1
Tranșam pieptul de curcan in 4 bucăți egale, in condimentam cu sare și piper și îl dam prin faina
2
Încingem o tigaie cu jumătate din uleiul pe care îl avem și prajim Bucățile de carne pana devin aurii și le scoatem afara.
3
In aceeași tigaie punem restul de ulei, adăugăm usturoiul tocat mărunt, ciupercile, sare, piper și le călim pana lasă apa.
4
Adăugăm smanatana și bucățile de carne iar la primul clocot parmezanul și pătrunjelul și mai lăsam 1-2 minute sa fiarbă la foc moderat spre mic.
5
Cam asta a fost tot, simplu, nu-i așa?
Spor la treaba și pofta buna!
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Rețete asemănătoare
File de cod negru în crustă de verdețuri la cuptor
File de cod negru în crustă de verdețuri la cuptor Cea mai simplă și mai rapidă rețetă, File de cod negru în crustă de verdețuri la cuptor. Un preparat foarte...
Tochitură de pui cu ciuperci și bacon
Tochitură de pui cu ciuperci și bacon Poate sună prea diferit, dar aceasta tochitură de pui cu ciuperci și bacon este de-a dreptul o mâncare spectaculoasă, atât din punct de...
Drob de spanac cu năut și mozzarela
Drob de spanac cu năut și mozzarela Eu acest drob de spanac cu năut și mozzarela, mai degrabă l-as denumi chec. Poate pentru simplul fapt că l-am copt într-o tavă...