Pate de tofu cu verdețuri

Pate de tofu cu verdețuri

Mic dejun 10 septembrie 2021
500 g
Porții
10 m
Timp preparare
10 m
Gata în
Bucătărie: Romaneasca
Categorie: Mic dejun
Grad dificultate: Ușor

Pate de tofu cu verdețuri

Azi facem un pate de tofu cu verdețuri aromat și gustos potrivit pentru zilele de post și nu numai.

Pate de tofu cu verdețuri

Mulți dintre noi nu prea apreciem tofu la adevarata lui valoare, este foarte sănătos și hrănitor în același timp dar și foarte accesibil din punct de vedere al prețului.

Foarte versatil și ușor de pregătit poate fi folosit în salate, paste, preparate calde și chiar in deserturi. Cu o structură asemănătoare cașului proaspăt merge de minune și ca atare alături de o roșie, castravete și o pâine prăjită.

Așadar astăzi am pregătit o gustare simplă din numai câteva ingrediente pe care le-am avut în casă și rezultatul a fost mult peste așteptările noastre.

Acum nu îmi rămâne decât să vă invit să Rămâneți alături pentru lista scurtă și simplă a ingredientelor care poate fi ajustată în funcție de dorințele sau gusturile dumneavoastră!

Pate de tofu cu verdețuri

Pentru multe alte rețete de post, intrați în secțiunea rețete de post, click aici sau pe fotografie.

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum facem Pate de tofu cu verdețuri ?

Ingrediente:

  • 300 g tofu simplu
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1-2 căței de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 1 avocado bine copt
  • 100 g iaurt vegetal
  • Zeama de la o jumătate de lime
  • Sare și piper după gust
  • Câteva frunze de ceapă verde

Mod de preparare:

Curățăm usturoiul.

Tăiem grosier pătrunjelul.

Scoatem miezul de la avocado.

Într-un robot de bucătărie punem toate ingredientele cu excepția frunzelor de ceapă verde.

Punem toate ingredientele într-un blender

Mixăm prin pulsare de câteva ori până obținem o pastă grosieră sau mai fină, după plăcerea fiecăruia.

Pate de tofu cu verdețuri

Servim în boluri cu puțin ulei de măsline, frunzele de ceapă verde și cu pâine prăjită. Iar de aici nu îmi rămâne decât să vă doresc spor la treabă și poftă bună!

Pate de tofu cu verdețuri
Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Galerie
Rețete asemănătoare
Ceai de cătină cu miere și ghimbir
Ceai de cătină cu miere și ghimbir Planta miraculoasă, cătina ale cărei frunze, flori, semințe și fructe sunt folosite ca remediu Naturist de mii de ani. Este însă mai cunoscută...
Burek rulat cu brânză feta
Burek rulat cu brânză feta Cu siguranță cel mai bun Burek rulat cu brânză feta făcut cu foi făcute în casă. Destul de ușor de făcut, cu ingrediente putine și...
Hummus de fasole roșie cu avocado și chimichurri
Hummus de fasole roșie cu avocado și chimichurri Azi facem un   Hummus de fasole roșie cu avocado și chimichurri. Gustos, sănătos și foarte ușor de făcut din numai câteva ingrediente....