Mușchiuleț de porc cu cimbru, usturoi și fasole verde cu mărar

( 5 out of 5 )
Loading...
  • -2 pServings+
  • 15 mTimp de preparare
  • 15 mTimp de gatire
  • 30 mGata in
Print Recipe

Tot la dieta? Ma întreba cineva ieri. Dap tot la dieta, dar poate impropriu spus dieta, mai repede hrana sănătoasă cu mai putini carbohidrați, gătită cât mai simplu, iar legumele cât mai puțin pentru a-și păstra vitaminele și mineralele.
Nu mi-e greu deloc, chiar m-am obișnuit și chiar sa îmi placa. Sunt Bucatar ce naiba, ar fi culmea ca mâncarea mea sa nu aibe gust, când sunt atâtea condimente pe lumea asta!
Astăzi va propun un muschiulet de porc cu cimbru, usturoi și fasole verde cu mărar, deja salivezi așa-i?! Recunoaște, este o mâncare simpla, carnea făcută la gratar iar fasolea trasa scurt la tigaie, condimentele nu vin decât sa completeze gustul minunat al acestor ingrediente.

Ingredients

  • Pentru mușchiulețul de porc
  • Pentru fasolea verde

Step by step method

  • Fasonăm mușchiulețul de porc. A fasona înseamnă a-l curată de grăsimi, pielițe, rămânând doar carnea curată. Curățăm usturoiul, îl tocam mărunt sau îl trecem prin presa de usturoi și îl amestecam cu uleiul de măsline, sare și cimbru. Condimentam mușchiulețul cu sare și piper, adăugăm amestecul de usturoi și îl lăsam așa timp de vreo 2 ore ca sa se marineze.

  • Punem o tigaie la încălzit, adăugăm uleiul de măsline și usturoiul tocat mărunt, punem și fasolea spălată și cu codițele rupte, sare și lăsam la foc potrivit 7-8 sau pana se gătește. Dacă mai este nevoie adăugăm câte un pic de apa, cât sa nu se prindă.

  • După ce carnea s-a marinat o facem pe grătarul încins, câte 1 minut și jumătate pe fiecare parte, tăiată felii, dar putem face și bucata întreaga. Eu am făcut-o felii pentru ca durează mai puțin. Atenție dacă o faceți întreaga va trebui sa potriviți focul ca sa nu o ardeți.

  • Montam carnea pe farfurie alături de fasolea verde, motiv de hipersalivație 😂😂 Va doresc spor la treaba și pofta buna!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password