Friptura (cotlet sau mușchiuleț) de porc cu sos de muștar, gata in numai 15 minute

Friptura (cotlet sau mușchiuleț) de porc cu sos de muștar, gata in numai 15 minute

Prânz 27 iunie 2018
2 p
Porții
5 m
Timp preparare
10 m
Timp gătire
15 m
Gata în
Bucătărie: Franceză
Masă a zilei: Cina
Grad dificultate: Ușor
Cotletul de porc o carne destul de pretențioasa când vine vorba de gătit, însă pregătită in acest stil, o va face sa fie moale și frageda, asta inafara faptului ca are un gust divin, fiind foarte versatilă in adăugarea unei garnituri. Este gata in numai 15 minute și nu trebuie sa fii maistru in arta culinara pentru a o pregăti.
Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Cum să faci Friptura (cotlet sau mușchiuleț) de porc cu sos de muștar, gata in numai 15 minute
Ingrediente
  • 350 g cotlet sau muschiulet de porc
  • 30 g faina albă
  • 100 ml supa
  • 100 ml smanatana de gătit
  • Câteva frunze de cimbru
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 linguri mustar Dijon
  • Sare și piper după gust
Step by step method
1
Pentru început taiem carnea in 4 felii egale. O condimentam cu sare si piper.
Dacă folosim mușchiuleț, va trebui sa îl intindem cu un ciocan de bătut șnițele pentru a-l aplatiza.
2
Dam Bucățile de carne prin faina și le prăjim intr-o tigaie încinsă cu ulei și cimbru, pana devin aurii.
3
Adăugăm supa și smântâna, lăsam sa dea un clocot, iar apoi muștarul și mai lasam sa fiarbă 2-3 minute pana se leagă sosul.
4
Putem servi alături de o garnitura de cartofi, orez, paste, cous cous sau ce ne place noua.
Simplu nu-i așa?!
Spor la treaba și pofta buna!
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Rețete asemănătoare
Ragu Bolognese de conopidă pentru paste
Ragu Bolognese de conopidă pentru paste Sper ca acest ragu Bolognese de conopidă să fie pe placul tuturor iubitorilor de paste și sincer nici nu văd de ce nu ar...
Rulouri din cotlet cu ardei și cașcaval la tigaie
Rulouri din cotlet cu ardei și cașcaval la tigaie Cu siguranță ca mulți dintre noi suntem mari amatori de carne de porc, așadar azi facem Rulouri din cotlet cu ardei...
Lasagna Bolognese cu carne de curcan
Lasagna Bolognese cu carne de curcan Astăzi vorbim și gătim Lasagna Bolognese cu carne de curcan dar cu aceleași arome autentice italienești pentru paste și lasagna. Sosul de carne este...