Farfalle cu ton și sos de roșii, rețetă italienească

( 4.5 out of 5 )
Loading...
  • -2 pServings+
  • 5 mTimp de preparare
  • 15 mTimp de gatire
  • 20 mGata in
Print Recipe

Farfalle cu ton și sos de roșii, rețetă italienească

Pastele, unul din ingredientele cu care poți sa faci ce vrei și ce îți dorește inima, de la paste dulci, cu carne, cu legume, cu peste, cu aproape orice.
Astăzi mi-am propus să vă aduc în atenție Farfalle cu ton și sos de roșii.

Nu este nevoie sa fii vreun personaj marcant al gastronomiei ca sa faci o porție de paste gustoase și de ce nu să și arate bine.
Dacă respecți câțiva pași nu au cum sa nu îți iasă, să le fierbi cu un minut mai puțin și neaparat sa le finalizezi in sos.

Când vine vorba de paste sunt atât de încântat încât e suficient să am un singur fel de paste am în casă, și mereu găsesc câte ceva cu ce să le combin.
Sunt versatile, ușor de gătit și hrănitoare. În general avem nevoie de doar câteva ingrediente pentru a găti pastele. Modul de preparare este simplu, în timp ce pastele se fierb, facem repede un sos, le împreunăm și mancarea este gata.

Ingrediente Farfalle cu ton și sos de roșii, rețetă italienească:

  • 200 g farfale (eu am folosit integrale)
  • 400 g roșii cuburi în bulion
  • 120 g ton în conservă
  • 2-3 căței de usturoi
  • 30 ml ulei de măsline
  • Câteva frunze de busuioc
  • Sare și piper după gust

Alte rețeta de paste excelente:

Spaghetti carbonara, rețetă clasică si garantat cea mai bună rețetă pe care am facut-o vreodată

Tagliolini cu creveti pancetta și spanac, rețetă pe care eu o ador, încât le-aș servi la mic dejun, prânz și cină, 7 zile din 7 😂😂😂

Mod de preparare Farfalle cu ton și sos de roșii, rețetă italienească:

Punem o oală cu apa și sare la fiert.
Când apa fierbe bine adăugăm pastele și fierbem cu un minut mai puțin decât scrie pe ambalaj.

Într-o tigaie încinsă punem uleiul cu usturoiul și călim pentru 2-3 minute.

Adăugăm roșiile cuburi, sare, piper, tonul și fierbem câteva minute până se leagă sosul.

Punem farfallele fierte și busuiocul rupt în sos și continuăm să gătim încă un minut.

Sevim cu busuioc, simplu, rapid și gustos. Spor la treabă și poftă bună!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password