Cremă de unt cu ciocolată albă și frișcă

Cremă de unt cu ciocolată albă și frișcă

Desert 13 octombrie 2022
600 g
Porții
20 m
Timp preparare
5 m
Timp gătire
25 m
Gata în
Bucătărie: Franceză
Masă a zilei: -
Grad dificultate: Ușor

Cremă de unt cu ciocolată albă și frișcă

Garantat cea mai bună și cea mai fină cremă pentru îmbrăcarea torturilor de orice fel. Este cea mai puțin pretențioasă și se lucrează foarte ușor.

Din doar 3 ingrediente măsurate în mod egal 1:1:1, unt, ciocolată albă si smântână pentru frișcă veți obține o cremă perfectă pentru finalizarea torturilor.

Poate fi colorată după preferințe cu coloranți alimentari fără a-și pierde din calitate, fără a se înmuia sau tăia. Așadar acum vă invit să rămâneți alături pentru lista ingredientelor dar si a modului simplu de preparare cu o reușită de 100%

Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Cum să faci Cremă de unt cu ciocolată albă și frișcă
Ingrediente
Ingrediente
  • 200 g unt cu minim 80% grăsime
  • 200 g ciocolată albă de bună calitate
  • 200 g smântână din lapte pentru frișcă
Mod de preparare
1
Aducem smântâna în punctul de fierbere și oprim focul. Adăugăm ciocolata albă și lăsăm preț de 2-3 minute să se înmoaie. După care omogenizăm energic pentru a obține o compoziție uniformă. Dăm deoparte și lăsăm să ajungă la temperatura camerei.
2
Pentru început untul trebuie să fie musai la temperatura camerei și mixăm 10-12 minute până se spumează bine și se albește la culoare. Nu vă speriați sau nu trăiați e musai ca untul să fie mixat atât timp. Altfel nu va mai ieși la fel de cremos și exista și posibilitatea să se taie.
1
Acum că avem un unt cremos, fin și foarte aerat, adăugăm în fir subțire compoziția de ciocolată și mixăm la viteză mică până se încorporează complet. Nu batem mai mult decât este nevoie, adică atât cât să se încorporeze ciocolata albă în unt.
2
Este gata de folosit. Merge perfect pentru îmbrăcarea torturilor iar dacă doriți să schimbați culoare puteți adăuga coloranți alimentări.
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Rețete asemănătoare
Prăjitura Soso cu vanilie, zmeură și ciocolată
Prăjitura Soso cu vanilie, zmeură și ciocolată  O bunătate ieșită din comun, combinație mai bună și mai potrivită decât zmeura cu vanilie și ciocolată nu cred să existe, așa cum...
Ruladă cu mere, nuci și cremă de vanilie
Ruladă cu mere, nuci și cremă de vanilie Extra-delicioasă din cale afară aș putea spune fără nici un fel de modestie, efectiv o combinație perfectă între mere, nuci și vanilie,...
Cel mai bun și mai fin chec de post - Chec vegan
Cel mai bun și mai fin chec de post - Chec vegan  Fin, aromat și fraged cu gust intens de cacao, astea ar fi primele cuvinte care îmi vin în cap...