Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă

Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă

Cofetarie 07 octombrie 2018
24 buc
Porții
15 m
Timp preparare
25 m
Timp gătire
40 m
Gata în
Bucătărie: Americana
Categorie: Cofetarie
Grad dificultate: Ușor

­Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă

Iubesc Cookies-urile făcute în casă, indiferent de forma lor, îmi place textura crocantă la exterior și moale la interior, asta în cazul în care sunt corect coapte și cu ingrediente de cea mai bună calitate. Astazi facem Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă, sunt adorabili și gura îți lasă apă, încă de la primul miros de coptură, ce să mai spun după aceea, nici nu apucă să se răcească bine și aproape că sunt devorați! Sunt extraordinari alături de cafeaua de dimineață, dar și ca desert pe tot parcursul zilei. În cele ce urmează veți descoperi o rețetă simplă, care va pune în valoare artistul din tine. Desemenea puteti încerca Cookies cu ciocolată, merisoare și stafide, rețetă pe care o găsiți aici:  Sau cei mai buni biscuiți cu ciocolată făcuți în casă, rețetă pe care o găsiți apăsând aici:  Ingrediente pentru Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă: 200 g făină albă 70 g cacao 15 g praf de copt Un praf de sare 200 g zahăr tos 100 g zahăr brun 10 g zahar vanilat 150 g unt 2 ouă 24 buc chocolate toffees sau mai puține, în funcție de cât sunt de mari 2 linguri cu vârf de zahăr pudră Mod de preparare Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă: Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Într-un bol amestecăm ingredientele uscate: făina albă, cacaua, praful de copt și sarea. Într-un alt bol încăpător vom mixa untul cu zahărul și zaharul vanilat până se spumează. Adăugăm pe rând ouăle și batem până se încorporează complet după fiecare ou. Punem ingredientele uscate peste compoziția de unt și omogenizăm cu ajutorul unei spatule. Punem compoziția intr-o folie alimentară și o dăm la frigider pentru o oră. Scoatem compoziția de la frigider și o împărțim în 24 de bucăți egale. Umplem fiecare aluat cu câte o bucată de chocolate toffees le dăm prin zahăr pudră și punem câte 12 bucăți pe o tavă tapetată cu hârtie de copt pentru 11-12 minute la 175 de grade. Le coacem pe rând și le lăsam să se răcească în tava în care s-au copt. Nu vă faceți griji ca atunci când ii scoateți din cuptor sunt moi și par necopți, se vor întări după răcire. Simplu și gustos, dar nu vă mai țin în loc, vă las să vă apucați de treabă, nu înainte de a vă ura spor la treabă și poftă bună!
Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Rețete asemănătoare
Cornulețe fragede cu nucă și magiun
Cornulețe fragede cu nucă și magiun Cornulețele fragede, probabil cel mai iubit și mai pregătit desert al românilor. Din numai câteva ingrediente simple și la îndemâna oricui, poți face un...
Tort rafaello cu cocos și zmeură
Tort Rafaello cu cocos și zmeură Acest tort Rafaello cu cocos și zmeură este atât de delicios și fin, iar Combinația dintre cocos și zmeură este de-a dreptul genială! Totul...
Prăjitură Boema cu mousse de cafea, rețetă veche de cofetărie
Prăjitură Boema cu mousse de cafea, rețetă veche de cofetărie  Amintirile din vremea copilăriei pe când la Cofetăria Casata găseam cea mai bună Prăjitură Boema cu mousse de cafea m-au...