Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă

( 5 out of 5 )
Loading...
  • -24 buc Servings+
  • 15 mTimp de preparare
  • 25 mTimp de gatire
  • 40 mGata in
Print Recipe

­Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă

Iubesc Cookies-urile făcute în casă, indiferent de forma lor, îmi place textura crocantă la exterior și moale la interior, asta în cazul în care sunt corect coapte și cu ingrediente de cea mai bună calitate.
Astazi facem Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă, sunt adorabili și gura îți lasă apă, încă de la primul miros de coptură, ce să mai spun după aceea, nici nu apucă să se răcească bine și aproape că sunt devorați!
Sunt extraordinari alături de cafeaua de dimineață, dar și ca desert pe tot parcursul zilei. În cele ce urmează veți descoperi o rețetă simplă, care va pune în valoare artistul din tine.

Desemenea puteti încerca Cookies cu ciocolată, merisoare și stafide, rețetă pe care o găsiți aici: 

Sau cei mai buni biscuiți cu ciocolată făcuți în casă, rețetă pe care o găsiți apăsând aici: 

Ingrediente pentru Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă:

200 g făină albă
70 g cacao
15 g praf de copt
Un praf de sare
200 g zahăr tos
100 g zahăr brun
10 g zahar vanilat
150 g unt
2 ouă
24 buc chocolate toffees sau mai puține, în funcție de cât sunt de mari
2 linguri cu vârf de zahăr pudră

Mod de preparare Cookies umpluți cu chocolate toffees, crocanți la exterior și umplutură cremoasă:

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade
Într-un bol amestecăm ingredientele uscate: făina albă, cacaua, praful de copt și sarea.


Într-un alt bol încăpător vom mixa untul cu zahărul și zaharul vanilat până se spumează.
Adăugăm pe rând ouăle și batem până se încorporează complet după fiecare ou.


Punem ingredientele uscate peste compoziția de unt și omogenizăm cu ajutorul unei spatule.


Punem compoziția intr-o folie alimentară și o dăm la frigider pentru o oră.


Scoatem compoziția de la frigider și o împărțim în 24 de bucăți egale. Umplem fiecare aluat cu câte o bucată de chocolate toffees

le dăm prin zahăr pudră și punem câte 12 bucăți pe o tavă tapetată cu hârtie de copt pentru 11-12 minute la 175 de grade.

Le coacem pe rând și le lăsam să se răcească în tava în care s-au copt. Nu vă faceți griji ca atunci când ii scoateți din cuptor sunt moi și par necopți, se vor întări după răcire.


Simplu și gustos, dar nu vă mai țin în loc, vă las să vă apucați de treabă, nu înainte de a vă ura spor la treabă și poftă bună!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password