Cașcaval pane - Cum se pregătește

Cașcaval pane - Cum se pregătește

Gustari calde 20 noiembrie 2022
8
Porții
30 m
Timp preparare
10 m
Timp gătire
40 m
Gata în
Bucătărie: Românească
Masă a zilei: -
Grad dificultate: Ușor

Cașcaval pane - Cum se face corect?


Tare de mult nu am mai făcut cașcaval pane și nici nu îmi dau seama de ce, la cât de mult îmi place. Dar de astăzi îmi promit că îl voi face mai des. 

Cine nu își dorește ca să facă un cașcaval pane cu crustă crocantă, cu interior care se întinde de nu se mai gată?! Poate mulți dintre dumneavoastră aveți sau ați avut așa-zisa problemă ca cașcavalului pane care se sparge și curge peste tot. Ei uite că de azi dacă vei respecta cu strictețe modul de preparare pe care îl veți regăsi mai jos, vă asigur că nu veți mai avea această problemă. 

Așadar acum vă invit să rămâneți alături atât pentru lista scurtă a ingredientelor dar și a modului de preparare pas cu pas pentru o reușită ca la restaurant.

Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Cum să faci Cașcaval pane - Cum se pregătește
Ingrediente
Ingrediente
  • 800 g cașcaval
  • 3 ouă
  • 250 g faină
  • 300-350 g pesmet
  • Sare
  • Ulei pentru prăjit
Mod de preparare
1
Batem ouăle cu sare.
2
Pentru început vom tăia cașcavalul felii groase de 6-7 mm.
3
Dăm feliile de cașcaval prin făină apoi cu mâna cu care l-am dat prin faină îl trecem bine prin ou, astfel încât se acopere bine cu ou. Scurgem bine și trecem prin pesmet, astfel încât să acoperim bine cu pesmet. Apoi le punem pe p tavă uscată.
4
Luăm din nou fiecare felie de cașcaval deja împanerată ai o trecem din nou prin ou și pesmet, respectând aceleași indicații ca mai devreme, scurs bine oul și trecută prin pesmet.
5
Dacă dorim să le dăm o margine mai elegantă putem să trecem marginile bucăților de cașcaval prin ou și Orin faină exact așa cum se poate vedea în fotografie.
6
Cam așa trebuie să arate 🤤🤤🤤
7
Încingem o tigaie adâncă cu ulei la 180-190 de grade și prăjim pe fiecare parte până se rumenește și se umflă ușor.
8
Scoatem pe un șervet de hârtie pentru a extrage excesul de ulei, apoi sunt gata de servit. Spor la treabă și să vă fie de folos!
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Rețete asemănătoare
Chiftele de curcan cu cartofi și cașcaval
Chiftele de curcan cu cartofi și cașcaval Aceste Chiftele de curcan cu cartofi și cașcaval sunt de-a dreptul geniale, crustă crocantă la exterior cu interior cremos și mult cașcaval care...
Bulete de cașcaval
Bulete de cașcaval Cine nu a mâncat vreodată bulete de cașcaval? Sunt atât de bune atât calde cât și reci și se fac foarte ușor. Probabil unul din primele preparate...