Biscuiți cu vanilie și scorțișoară din numai 3 ingredinete, rețetă simplă și rapidă

( 4.3 out of 5 )
Loading...
  • -40 bucServings+
  • 10 mTimp de preparare
  • 10 mTimp de gatire
  • 20 mGata in
Print Recipe

Biscuiți cu vanilie și scorțișoară

 

Acești biscuiți cu vanilie și scorțișoară sunt minunați și se fac din numai 3 ingrediente, sunt ideali pentru o cafea, o gustare sau chiar un desert. La bază rețeta era doar din unt, făină și zahăr, iar după cum știți, întotdeauna mi-a plăcut să îmi las amprenta și să ii duc cu gustul și aspectul în direcția plăcerilor mele. Am adăugat puțină coajă de lămâie, extract de vanilie, și afânători. Ce a ieșit puteți vedea se dumneavoastră, însă gustul îl veți afla după ce veți parcurge întreaga rețetă și bineînțeles când vă veți hotărî să îi faceți.

Rămâneți alături pentru lista ingredientelor și modul de preparare, ca mai apoi să vă bucurați de aceste minunății.

Dacă mai doriți să încercați și altfel de biscuiți cu ciocolata sau caramel, dulci sau sărați găsiți mai jos.

Cei mai buni biscuiți cu cacao, făcuți în casă, chocolate crinkles, rețeta aici sau click pe fotografie.

Cookies cu ciocolată, merisoare și stafide, rețeta aici sau click pe fotografie.

Biscuiți rapizi cu ciocolată și vișine, reteta aici sau click pe fotografie.

Biscuiți rapizi cu cocos și lime din numai 5 ingredinete, rețeta aici sau click pe fotografie.

Alfajores, biscuiți tradiționali argentinieni, cu cremă de dulceață de lapte și cocos, reteta aici sau click pe fotografie.

Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie. 

necunoscut.jpg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Ingredinete: 

  • 300 faina
  • 100 g zahar tos
  • 200 g unt la temperatura camerei
  • Coaja de la 1 lime sau o lămâie
  • Un praf de sare
  • 5 g praf de copt
  • 1/4 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriță de scorțișoară măcinată
  • 4-5 linguri de zahăr pudră

Mod de preparare:

Într-un castron încăpător se pun toate ingredientele mai puțin scorțișoara măcinată și zahărul pudră.

Se frământa rapid aluatul se fac 40 de bile, le dăm prin zahăr pudră și le întindem pe tăvi tapetate cu hârtie de copt lăsând 4 cm între ele.

Se coc la 180 de grade 10 minte și se dau prin zahărul pudră rămas amestecat cu scorțișoara măcinată.

Simplu, rapid și foarte gustoși! Se pot păstra pana la 30 de zile, asă că vă urez spor l treabă și poftă bună!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password