Biscuiți Cookies umpluți cu Nutella

Biscuiți Cookies umpluți cu Nutella

Desert 02 decembrie 2020
12 p
Porții
10 m
Timp preparare
10 m
Timp gătire
20 m
Gata în
Bucătărie: Americana
Masă a zilei: Gustari
Grad dificultate: Ușor

Biscuiți Cookies umpluți cu Nutella

Cu siguranță să faci biscuiți Cookies umpluți cu Nutella, poate fi considerată o joaca de copii. Zilele trecute unul din copiii care îmi vin la curs mi-a zis că ar mânca niște biscuiți din aia care curge ciocolata ca o luat mama lui acasă din magazin și că ar vrea să-l învăț.

Ce poate fii atât de greu să ai baza aluatului de biscuiți Cookies, iar mai apoi să o adaptezi necesităților tale?! M-am apucat de treabă, am făcut aluatul în care am mai adăugat câțiva fulgi de ciocolată, iar Nutella am turnat-o pe o folie de prospețime și am băgat-o la congelator, iar de aici nu mi-a rămas decât să-i formez și să îi coc.

Se fac atât de ușor și cu ingrediente comune și la îndemâna oricui, iar pentru realizarea lor este suficient să-ți dorești să-i pregătești și nu ar trebui să-ți ia mai mult de jumătate de oră cu tot cu copt.

Așadar vă invit să Rămâneți alături pentru lista simplă a ingredientelor, dar și pentru modul simplu de preparare.

Alte rețete de biscuiți/fursecuri și multe alte dulciuri minunate, de dulce sau de post găsiți în secțiunea desert, click aici sau pe fotografie.

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum să faci Biscuiți Cookies umpluți cu Nutella?

Ingrediente:

  • 115 g unt
  • 100 g zahăr tos
  • 1 ou mare
  • 250 g făină
  • 5 g praf de copt
  • Un praf de sare
  • 30 g fulgi de ciocolată neagră
  • 150 g Nutella

Mod de preparare:

Preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius.

Tapetăm o tavă de cuptor cu hârtie de copt.

Cu ajutorul unui sac cu șpriț fără formă, pe o farfurie tapetată cu folie alimentară, turnăm  crema de ciocolată în cercuri cu diametrul unui ban de 50 de bani.

Punem făina cu praful de copt într-un castron și le amestecăm.

Punem untul cu zahărul, praful de sare într-un castron și mixăm până se deschide la culoare.

Încorporăm oul și batem în continuare până se omogenizează.

Adăugăm făina, fulgii de ciocolată și cu ajutorul unei spatule de Silicon amestecăm până obținem un aluat omogen și care se desprinde de spatulă și pereții vasului.

Formăm un baton și punem aluatul într-o folie de prospețime și îl lăsăm la frigider pentru jumătate de oră.

Împărțim aluatul în 12 părți egale.

Presăm ușor aluatul în podul palmei, adăugăm câte un “bănuț” de Nutella și formăm biscuiții.

Îi punem distanțați la minim 2 centimetrii pe tavă și coacem 10 minute.

Scoatem tava din cuptor și îi lăsăm să se tempereze după care îi transferăm pe un grătar să se răcească.

Simplu, rapid și bun! Spor la treabă și poftă bună!

Urmărește-ne și pe Instagram!
Urmărește-ne și pe Facebook!
Comentarii
Nici un comentariu pentru această postare. Fii primul!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Rețete asemănătoare
Prăjitura Soso cu vanilie, zmeură și ciocolată
Prăjitura Soso cu vanilie, zmeură și ciocolată  O bunătate ieșită din comun, combinație mai bună și mai potrivită decât zmeura cu vanilie și ciocolată nu cred să existe, așa cum...
Ruladă cu mere, nuci și cremă de vanilie
Ruladă cu mere, nuci și cremă de vanilie Extra-delicioasă din cale afară aș putea spune fără nici un fel de modestie, efectiv o combinație perfectă între mere, nuci și vanilie,...
Cel mai bun și mai fin chec de post - Chec vegan
Cel mai bun și mai fin chec de post - Chec vegan  Fin, aromat și fraged cu gust intens de cacao, astea ar fi primele cuvinte care îmi vin în cap...